Actief en genieten

Actief en genieten

De Brouwersdam en Grevelingenmeer, op vijf minuten van Ridderstee Ouddorp Duin, zijn de perfecte plekken om te sporten of om juist te genieten van alle actie. 

Golfsurfen

Een van de beste golfsurfspots van Nederland bevindt zich op het strand bij Ouddorp Duin. De zandbank waar de golven breken is relatief dichtbij de kust en dat maakt het veilig surfen voor beginner.  Naast een nieuwe surfshop is er ook een surfschool van Natural High op het strandplein van Ouddorp Duin.

Pak de golf
Pak de golf

Golfsurfen is een unieke watersport die niet meer weg te denken is uit ons land. Ouddorp heeft de ideale surfstranden voor beginners. Op een steenworpafstand van Ridderstee Ouddorp Duin heeft Natural High de perfecte spot voor golfsurfen gevonden.   

0187 - 723 924 Website

Hotspot van Europa

De Brouwersdam, op nog geen vijf minuten van Ridderstee Ouddorp Duin, is de hotspot voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Even bijkomen van alle actie? Zowel aan de binnenzijde (Grevelingenmeer) als buitenzijde (Noordzee) van de Brouwersdam zijn fijne strandpaviljoens te vinden, zoals Strandpaviljoen Brouw, Beachclub Natural High, strandclub Zee en Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Surfcentrum
Surfcentrum

Een unieke locatie voor windsurfen, zeilen, bodysliden van de waterjump, suppen en longboarden. Bezoek de surfshop met beachwear, windsurfgear, wetsuits en accessoires. In restaurant EAT & SEE kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. 

0111 - 671 480 Website

Elke dag wat te doen

Op het strand in Ouddorp en aan de Brouwersdam zijn drie unieke permanente beachsportlocaties gerealiseerd. Daarnaast beschikt Ouddorp over twee verschillende jachthavens aan het Grevelingenmeer.

Actief en genieten

Het eiland Goeree-Overflakkee is omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer, het Krammer-Volkerak en het Haringvliet. De Brouwersdam en de Grevelingendam zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. 
Op het strand in Ouddorp en aan de Brouwersdam zijn drie unieke permanente beachsportlocaties gerealiseerd. Ook bij wat minder wind is de Brouwersdam daardoor een perfecte sportieve uitvalsbasis. Hier op vakantie? Boek een woning bij Ridderstee Ouddorp Duin.