Eten en drinken

Eten en drinken

De verschillende strandpaviljoens en restaurants serveren heerlijke streekgerechten. Onze regio staat bekend om haar vis, die in de haven van Stellendam vers aan wal komt. 

Duurzaam en lekker

Goeree-Overflakkee is een perfecte plek voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Duurzaam en gezond. 

Zus
Zus

Bistro & wijnbar Zus is de sfeervolle bistro in het centrum van Ouddorp. Een prima plek voor lunch of diner. De origenele gerechten in combinatie met de heerlijke wijnen zullen u zeker bevallen. 

0187 - 844 285 ​ Website

Onze tips

Onze aanraders in de directe omgeving van Ridderstee Ouddorp zijn bijvoorbeeld Bij Marc, Strandclub Zee en Bistro & Wijnbar ZUS .

Bij Marc
Bij Marc

Bij Marc is 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur voor een kop koffie, heerlijke lunch, borrel of diner en voor afhaal voor friet en verse pizza's (Marc@home). Op maandag, vrijdag & zondag wordt er vanaf 9.00 uur ontbijt geserveerd. Naast het restaurant is er ook de ijssalon Bij Marc, iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur.

0187 - 745 410 Website

Eten en drinken

Eten en drinken aan het water of bij de zee. Het is al een belevenis apart. Natuurlijk serveren de keukenbrigades in onze regio de lekkerste visgerechten voor, maar ook vlees en vegatarische gerechten zijn terug te vinden op de menukaarten. 
In de omgeving van Ouddorp Duin is een groot aanbod aan restaurants, bistro's, strandpaviljoens en eetcafés. Op vakantie in Ouddorp? Boek een woning bij Ridderstee Ouddorp Duin.