Goeree-Overflakkee, mijn eiland!

Goeree-Overflakkee, mijn eiland!

Het eiland Goeree-Overflakkee is omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer, het Krammer-Volkerak en het Haringvliet. Ontspan en geniet in een groene en natuurlijke omgeving op slechts een half uurtje rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

 

 

Bijna Zeeland

Hoewel het officieel niet bij Zeeland hoort, doet Goeree-Overflakkee wel Zeeuws aan. Vroeger bestond het uit verschillende, kleine eilanden. Landbouw en visserij vormden lange tijd de grootste inkomstenbron van het eiland. Door de unieke waterrijke omgeving floreert sinds de jaren zestig ook het toerisme.  

Inspiratiepunt
Inspiratiepunt

De VVV is dé plaats om inspiratie op te doen voor uw vakantie. In historische Blaeuwe Huus aan de Bosweg in Ouddorp kunnen bezoekers op een eigentijdse en interactieve manier verkennen wat er te zien en te doen is op Goeree-Overflakkee. 

0187 - 681 789 Website

Het water is overal

Ouddorp is de familiebadplaats op het eiland Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Een dynamische omgeving met strand, water en natuur. De Brouwersdam en de Grevelingendam zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Goeree-Overflakkee, mijn eiland!

Goeree-Overflakkee is het zuidelijkste eiland van de provincie Zuid-Holland, op de grens met Zeeland. Ouddorp is het op één na grootste dorp op het eiland. Het staat bekend vooral bekend als familiebadplaats met brede, schone stranden en prachtige natuurgebieden.
Ouddorp Duin is het recreatiegebied van Ouddorp, gelegen in de duinen, dichtbij de zee. Het strandplein is de plek waar iedereen welkom is, parkgasten, dagjesbezoekers en inwoners. Op vakantie in Ouddorp Duin? Boek een woning bij Ridderstee Ouddorp Duin.