Investeer in uw droomplek aan zee

Investeer in uw droomplek aan zee

Stelt u zich eens voor; een eigen vakantiewoning op loopafstand van de Noordzeekust. Omringd door een prachtig groen en duinrijk gebied met volop vertier voor jong en oud. Ridderstee Oudorp Duin is een nieuw recreatieproject, een plek waar beleven en genieten centraal staan met een ode aan het leven en de zee.

Verkoop 2e en 3e fase gestart

De vakantiewoningen worden hoogwaardig gebouwd en hebben een eigentijdse architectuur. Investeren in een tweede woning op een unieke plek aan de Noordzeekust, maakt investeren in Ridderstee Ouddorp Duin tot een waardevaste belegging. De 104 vrijstaande vakantiewoningen hebben een eigentijds ontwerp en zijn bijzonder stijlvol en functioneel ingericht. 

Buiten genieten
Buiten genieten

De woningen zijn voorzien van alle luxe en gemakken voor een optimaal vakantiegevoel. Van een sfeervolle woonkamer met een prachtig interieur tot een zeer riante ouderslaapkamer met een inloopbadkamer. En wat te denken van het grote vlonderterras? Waar u een gevoel van rust, ruimte en vrijheid ervaart. 

073 - 303 00 55 Meer informatie

Kwaliteit en duurzaamheid

Een schitterend oud duinlandschap, prachtig volgroeide bomen en waterpartijen zijn de karakteristieke landschappelijke elementen uit de directe omgeving waarop Ridderstee Ouddorp Duin is geïnspireerd. Ruim gesitueerde woningen met een stijlvolle en warme uitstraling zijn geïntegreerd in het landschap.

Binnen beleven
Binnen beleven

Het interieur van de vakantiewoningen sluit uitstekend aan bij de omgeving en de beleving van Ridderstee Ouddorp Duin. Voor de uitvoering van de woning biedt de projectontwikkelaar u diverse interieurpakketten aan om de woning naar eigen wens en smaak in te richten. 

073 - 303 00 55 Meer informatie

Alle faciliteiten dichtbij!

Dichtbij de vakantiewoningen liggen de centrumvoorzieningen van Ouddorp Duin. De ideale plek voor vermaak en ontspanning gedurende uw verblijf. Tevens kunt u genieten van de veelzijdigheid van het eiland Goeree-Overflakkee. Beleef het eilandgevoel!

Ridderstee Ouddorp Duin

Ridderstee Ouddorp Duin is een nieuwe en bijzondere vakantiebestemming in Ouddorp aan Zee. Ideaal voor families en vrienden, op zoek naar net even iets anders.De woningen staan in het oude duinlandschap met prachtige bomen en waterpartijen. 
Vakantie op Ridderstee Ouddorp Duin betekent lekker uitwaaien of zonnen op de mooiste stranden van Nederland en lopen of fietsen door de natuur op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Op vakantie in Ouddorp? Boek een luxe woning bij Ridderstee Ouddorp Duin.