Welkom op Klepperstee

Welkom op Klepperstee

U bent ook van harte welkom op Vakantiepark De Klepperstee. Alle faciliteiten, inclusief animatie, staan ook ter beschikking aan gasten van Ridderstee Ouddorp Duin. 

Voel je vrij!

Bij Vakantiepark De Klepperstee geloven wij in een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt de ruimte en maken we goed zichtbaar. Het centrumgebied is dit jaar volledig vernieuwd: speel en geniet! 

Bistro Skål
Bistro Skål

De Zweedse naam (vertaling: Proost) past bij de Scandinavische stijl en interieur van het gebouw en symboliseert wat onze gasten doen in de bistro: proosten op de mooie dingen in het leven en genieten van een heerlijke relaxte omgeving en vakantie!

0187 - 685 413 Website

Spelen en zwemmen

Het nieuwe centrumgebied beschikt over verrassende speelvoorzieningen - soms kunstzinnig, soms een beetje gek - maar altijd avontuurlijk voor jong en oud. Uniek is de natuurlijke zwemvijver; lekker plonzen en duiken in de vrije natuur.

Zwemvijver
Zwemvijver

Het is één van de eerste natuurlijke buitenbaden in Nederland. Honderden plantjes zorgen voor een natuurlijke zuivering en filtering van het water in de vijver. De diepte varieert van 0.4 tot 1,4 meter. 

0187 - 681 511 Website

Kom langs!

Ook deze nieuwe faciliteiten op Vakantiepark De Klepperstee zijn voor u - als gast op Ridderstee Ouddorp Duin - gratis toegankelijk. 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark.

 

Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver.  De komende jaren wordt op het park gewerkt aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. 

 

Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten.

 

Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.