Altijd wat te beleven

Altijd wat te beleven

Het strandplein van Ouddorp Duin is voor iedereen. Op en rond het plein zijn verschillende winkels en een grote SPAR-supermarkt te vinden. Ook de receptie van Ridderstee Ouddorp Duin is hier te vinden.

Dit is Strandplein Ouddorp Duin

STRANDTHEATER
STRANDTHEATER

Strandtheater Houten Kaap biedt een gevarieerd programma voor jong&oud. Per seizoen wordt een programma samengesteld met (kinder)theater, films, live muziek, shows, cabaret, stand-up comedy en muziektheater. De ruimte is ook geschikt als locatie voor netwerkbijeenkomsten, congressen, vergaderingen en trainingen.

0187 - 893 900 Website
SUPERMARKT
SUPERMARKT

Verse broodjes voor het ontbijt, gekoelde dranken voor onderweg, alles voor een heerlijke barbecue/ gourmet of de dagelijkse boodschappen. U vindt het allemaal in het ruime assortiment van de SPAR Enjoy Ouddorp. De supermarkt is iedere dag geopend. De Juttershoek en De Strandgaper zijn de twee shops naast de supermarkt. 

085 - 489 1030 Website
BIJ MARC
BIJ MARC

Bij Marc is zeven dagen per week geopend voor een kop koffie, heerlijke lunch, borrel of diner en voor afhaal voor friet en verse pizza's (Marc@home). Op maandag, vrijdag & zondag wordt er vanaf 09.00 uur ontbijt geserveerd. Naast het restaurant is er ijssalon Bij Marc, iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur.

0187-745410 Website

Strandplein Ouddorp Duin

Op vijf minuten lopen van vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin ligt het strandplein van Ouddorp Duin. Een fantastische plek in de duinen, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Het strandplein is voor iedereen toegankelijk. Op het plein zijn verschillende winkels en een grote SPAR-supermarkt te vinden.
Naast deze winkels biedt Ouddorp Duin een strandtheater, fietsverhuur, ijssalon, restaurant Bij Marc en verschillende binnen- en buitenspeelvoorzieningen. Ook de recepties van Ridderstee Ouddorp Duin en Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Op vakantie in Ouddorp? Boek een luxe woning bij Ridderstee Ouddorp Duin.