De stranden van Ouddorp Duin

De stranden van Ouddorp Duin

Op loopafstand van het vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin liggen de beroemde Ouddorpse stranden: schoon en breed. Met een mooie afwisseling tussen rustige stukken en levendige plekken bij strandpaviljoens. De bijzondere kustlijn van Ouddorp krijgt erkenning in binnen- en buitenland. Onlangs nog met een Platinum QualityCoast Award en verschillende blauwe vlaggen. 

Leuke strandpaviljoens

Bij vier Ouddorpse duinovergangen is een strandpaviljoen te vinden voor een lekkere hap of een gezellig drankje. Op Strandcafé De Zeester, Strandpaviljoen Paal 10, Strandpaviljoen C-side en Strandtent Iloon staan de vriendelijke medewerkers voor u klaar. Een eindje verder, op de Brouwersdam, zijn Beachclub 't Gorsje, Strandpaviljoen Brouw, Beachclub Natural High en Beachclub Zee te vinden.

Strandclub Zee
Strandclub Zee

Strandclub Zee is gelegen aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam en iedere dag geopend. Bij Strandclub Zee ervaar je wat het echte strandleven is; een smaakvolle inrichting, een hoogwaardige keuken in een hippe en gezellige omgeving. 

0187-723 930 Website

Gratis parkeren

Via de verschillende duinovergangen is het strand vanaf elke plek goed bereikbaar. Dit kan wandelend of per fiets. De duinpaden zijn geasfalteerd en op de grote parkeerterreinen onderaan de duinpaden is het parkeren gratis, zelfs in het hoogseizoen. Ook op de Brouwersdam en aan het Grevelingenmeer. 

Paal 10
Paal 10

Strandpaviljoen Paal 10 is gelegen aan een van de breedste stranden van Ouddorp. Vriendelijke bediening, prima lunch- en dinerkaart en spectaculair uitzicht op strand en zee. Het terras van Paal 10 behoort al jaren tot de best beoordeelde terrassen van Nederland. 

0187 - 681 429 Website

Voor iedereen toegankelijk

Door de brede stranden is er altijd een rustig plekje te vinden, wandel gewoon vijf minuten naar links of rechts. Ook op die drukke zomerse dag. Mensen die in-/mindervalide zijn kunnen voor ontheffingskaarten terecht bij het VVV-kantoor in Ouddorp. Bij verschillende strandpaviljoens zijn gratis strandrolstoelen te leen. 

Stranden bij Ouddorp Duin

De stranden bij vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin zijn schoon en breed. Met een mooie afwisseling tussen rustige en levendige stukken. Door de verschillende duinovergangen is het strand vanaf elke plek goed bereikbaar. De strandpaviljoens in Ouddorp en op de Brouwersdam mogen het hele jaar blijven staan en zijn ook in de winter geopend.  
Bezoekers van de stranden waarderen het uitgestrekte en rustige karakter, maar ook de vele watersportmogelijkheden. Parkeren kan dichtbij en is overal gratis, ook in het hoogseizoen. Honden zijn op verschillende stranden welkom en mogen in bepaalde periodes zelfs los te rennen. Op vakantie in Ouddorp? Boek een woning bij Ridderstee Ouddorp Duin.